HOUSE OF WAX

Published on 11/10,2009

 

Put na godišnje školsko prvenstvo u fudbalu pretvoriće se u najgori vikend u životu za Karli (Eliša Katbert), Pejdž (Paris Hilton) i njihove prijatelje koji će odlučiti da noć pre utakmice provedu u jednom kampu. Najpre će se suočiti sa misterioznim kamiondžijom, a potom i sa neslaganjem između Karlinog momka Vejda i njenog tvrdoglavog brata Nika (Čed Majkl Mari).

Narednog jutra otkriće da su njihova kola onesposobljena za dalji put. Na sopstveni rizik prihvataju poziv jednog čoveka koji se ponudio da ih preveze do Ambrose, jedinog obližnjeg grada, udaljenog nekoliko milja od kampa u kome se nalaze. Tamo zatiču jedinu atrakciju tog malog grada - Trudijevu "Kuću voštanih figura", koja je puna veličanstveno napravljenih živopisnih voštanih figura ljudi.

Uskoro će otkriti i šokantno objašnjenje zašto te figure izgledaju toliko uverljivo. Pošto su otkrili mračnu i dugo skrivanu tajnu grada, počinje da ih proganja poremećeni ubica, što je početak njihove krvave borbe za živote. Grupa mladih ljudi mora da pronađe izlaz iz Ambrosa - ili će zauvek postati eksponati u "Kući voštanih figura". Foot in mouth


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me