Saw III

Published on 11/17,2009

 

Saw III(2006)

Glavne uloge:

Tobin Bell, Shawnee Smith, Angus Macfadyen, Bahar Soomekh, Donnie Wahlberg

Film se fokusira na Jidsawa i njegovu nestabilnu pomoćnicu Amandu koja mu pomaže da dovrši svoje posl ednje testove. Film takođe daje dodatne podatke iz Jigsawove prošlosti.

 Radnja filma smešena je 6 meseci nakon otmice detektiva Matthewsa, koji se od tada smatra nestalim. Detektiv Alliseon Kerry, Porucnik Rigg i detektiv Hoffman(Costas Mandylor) istražuju  Jigsawove najnovije žrtve,pa su zapanjeni činjenicom da je bilo nemoguće pobeći iz njegove zamke.

Kada se detektiv Kerry vrati kući,otmu je i stave u svoju vlastitu zamku. Kada joj se pruži rešenje oslobođenja, koje ne uspe, dođe Amanda čime detektiv Kerry shvati da ne može pobeći iz zamke i umire.

 

 

 

 
 
U međuvremenu, Jigsaw, koji je na smrtnoj postelji, naredi otmicu još dve osobe:  deprimirane l Lynn Denlon i Jeffa Reinharta , oca opsednuog osvetom prema vozaču koji je ubio njihovog sina. Amanda je oko Lynninog vrata zavezala ogrlicu sa pet metaka iz sacmare koja je bežicno povezana sa Jigsawovim uređajem za srce. Njena igra je jednostavna - mora Jigsawa održati živim dok njen suprug Jeff ne izvrši svoj test. Ako izađe iz područja ili Jigsaw umre, meci ce se automatski ispaliti smrskati Lynninu glavu. Trka protiv sata kucanja sopstvenig srca Jigsawa, Linn i Jeff se bore da to cine kroz svaki od svojih testova, svesni da on ima veci plan za oboje...
 
 
 
Iako je Jeff izvršio svoj zadatak, jer je pre Timmove smrti oprostio Timmu ubistvo i to znači da je i samim tim dr Lynn slobodna, Amanda odbija poslušnost i ne želi da je pusti. Ona ulazi u otvoreni sukob sa Jigsaw-om. Dok se njih dvoje svadjaju, Jeff pronalazi izlaz i dolazi do pucnjaave u kojoj gine Amanda, dok dr Lynn biva ranjena. Zatim Jeff ubija Jigsaw-a što dovodi do smrti, kako se ispostavlja, njegove žene - dr Lynn ali i do saznanja da samo Jigsaw zna gde im je ćerka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Comments

  1. 11/18,2009 | 00:19

    Ja se ovoga filma jezim...nema sanse da ga gledam....ali znam neke koji ga obozavaju i ne mogu da skontam.....:)

    Odlicna tema....:)

  2. 11/18,2009 | 16:27

    ukusi su razliciti..:D

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me