Saw II

Published on 11/13,2009

Saw II je triler/horor iz 2005 godine, sve scene filma su snimljene u jednoj kući u periodu od 25 dana.

Film se ponovno fokusira na Jigsawa, serijskog ubicu kog su konacno uhvatili. Ali, on vodećeg detektiva na slučaju uvede u jednu igru, dok mu istovremeno prikazuje drugu igru sa 8 drugih ljudi, među kojima je i njegov sin. Film nam takođe malo bolje pojašnjava Jigsawovu prošlost i razlog zbog kojeg je postao serijski ubica.

 

 

 

 U kući, otete osobe se počinju buditi. Osim Daniela, jedino poznato lice je Amanda, jedina osoba do sada za koju se zna da je preživela Jigsawovu zamku. Oni, pustivši kasetu, saznaju da će se sva vrata u kući u kojoj su zarobljeni otvoriti za tri sata, ali saznaju da se u kući nalazi plin koji će ih sve pobiti za dva sata, ako ne nađu protivotrov.

Jedan se nalazi u sefu u sobi u kojoj su zarobljeni, a kombinacija sefa se, kako je Jigsaw rekao, nalazi "na kraju [njihovog] mozga". Kada nađu ključ i poruku na kojoj piše da ne otvaraju prednja vrata ključem, oni ju ignorisu i otvaraju vrata. Gus, jedan od otetih, je provirio kroz špijunku,i upuca ga puska prkacena sa druge strane vrata tj., zamke koja se aktivira čim se vrata otključaju. 

Zadnja scena drugog filma jednaka je prvoj sceni prvog filma, samo što Jigsawa zamenjuje Amanda, a Adama Eric. Izvan kuće, pretučeni Jigsaw sedi u automobilu i polako formira osmeh na licu.


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me