Drag Me to Hell (2009)

Published on 11/09,2009

Drag me to hell(2009)

Žanr: Horor, Triler
Režija: Sam Raimi
Scenario: Sam Raimi
Uloge: Justin Long, Lorna Raver, Dileep Rao, David Paymer, Adriana Barraza

 Sam Raimi vraća se hororu filmom „Vuci me u pakao”, originalnoj priči o Kristin Braun, ambicioznoj bankarskoj službenici iz Los Anđelesa sa šarmantnim dečkom, profesorom Klejom Daltonom. Život se odvija uobičajenim tokom, sve dok se u banci ne pojavi tajanstvena gospođa Ganuš, moleći za produženje bankarskog kredita.

Treba li Kristin da sledi vlastiti instinkt i učinini starici uslugu? Ili treba da joj odbije produženje kredita kako bi impresionirala svoga šefa, gospodina Džeksa i tako se približiti stepenicu više unapređenju?

Kristin odabere drugo, ostavljajući gospođu Ganuš bez doma. Za osvetu starica baca kletvu Lamie na Kristin, pretvarajući njen život u živu noćnu moru. Progonjena zlim duhom Kristin ne nailazi ni na razumjevanje kod svog skeptičnog dečka, stoga pomoć potraži kod vidovnjaka Rama Jasa kako bi svoju dušu spasila od večnog prokletstva.

 Da bi spasio rastrojenu Krisitn, vidovnjak ju upućuje na divlji tretman kako bi poništio kletvu te je dovodi jedinoj osobi koja joj može pomoći - vidovnjakinji Šaun San Deni. Kako se sile zla obrušavaju na nju, Kristin se mora suočiti sa nezamislivim: Koliko daleko je spremna otići da bi se rešila kletve?

Ostatak cete saznati kad pogledate film Laughing

 


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me